Totaal onderhoud

Voegwerkrenovatie TOTAAL Concept

Bij het Voegwerkrenovatie profiteert u van extra voordeel door een efficiëntere werkwijze bij het totaalonderhoud van uw woning of bedrijfspand. Door uw gehele woning of bedrijfspand in één keer direct goed te laten onderhouden bespaart u namelijk veel tijd en dus geld.

Stelt u zich voor dat u van mening bent dat de gevel van uw woning wel een opfrisbeurt kan gebruiken. U besluit hiervoor uw gevel te laten reinigen door een gevelreinigingsbedrijf. Dit gevelreinigingsbedrijf zal om de gevels te kunnen reinigen eerst, zelf steigers neer moeten zetten, of een ander bedrijf in moeten huren voor de steigerbouw. Dit zal echter opnieuw moeten gebeuren bij: het schilderen van uw kozijnen, het renoveren van uw dak, etc. etc.

Door uw huis grondig te laten inspecteren waarna alle gebreken na goed overleg in één keer worden aangepakt bespaart u dus veel tijd en geld. Daarnaast heeft u maar één keer last van steigers die het uitzicht vanuit uw woning of bedrijfspand verstoren.

Bij het Voegwerkrenovatie.nl bieden wij u een pakket van A tot Z aan. Dit totaalonderhoud pakket bevat: stijgerbouw, gevelrenovatie, betonherstel, metselwerk,schilderwerk en een dakrenovatie inclusief schoorsteenrenovatie.
Met Voegwerkrenovatie.nl kunnen wij efficiënter werken en kunt u enorm besparen op de kosten.

Zeer ervaren renovatiebedrijf

Voegwerkrenovatie.nl heef meer dan 62 jaar ervaring in de volledige renovatie van woningen en (bedrijfs)panden. Hierdoor kan er veel efficiënter gewerkt worden en zal de prijs dus ook veel lager uitvallen.

De ervaren vakmensen van Voegwerkrenovatie.nl gaan bij het renoveren, reinigen en onderhoud van uw gevels en dak uiterst zorgvuldig te werk.
Door duidelijke afspraken waarbij de wensen van de klant centraal staan, leveren wij keer op keer vakwerk af.