Nieuwbouw voegwerk

Een nieuw huis verdient speciale aandacht

Op zoek naar een voegbedrijf voor uw nieuwbouw project ? Ook dan bent u bij Voegwerkrenovatie.nl  aan het juiste adres. Naast renovaties, hebben we jarenlange ervaring met nieuwbouw projecten. Een nieuw huis verdient speciale aandacht.

De keuze van het voegwerk, de steensoort en de voegkleur zijn erg bepalend voor de voeg van uw nieuwe woning. Onze specialisten werken met verschillende kleuren voeg voor nieuwbouwwoningen. Meestal wordt de traditionele, grijze voeg gebruikt. Echter, onze specialisten zijn ook in staat wit, zwart en antraciet te voegen. Ook is het mogelijk kleuren te mengen. Door bijvoorbeeld grijs en wit te combineren ontstaan er tussenkleuren. Dit is afhankelijk van uw smaak en wensen. In overleg met de klant zetten onze specialisten een proefstuk. Aan de hand van deze testvoeg wordt de keuze van de kleur en het soort voegwerk bepaalt. Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe woning een straks en professioneel geheel wordt.

Witte sluier

Af en toe komt het voor dat er na het voegen bij nieuwe woningen een witte sluier ontstaat. De oorzaak hier van is in de meeste gevallen regen. Wanneer deze chemische reactie niet wordt tegengegaan kan de witte uitslag in het ergste geval wel 10 jaar blijven zitten. Wij streven er daarom naar een nieuwbouw woning alleen te voegen als de weersomstandigheden optimaal zijn. Mocht er na het voegen alsnog witte aanslag op uw woning zitten, dan kan dit door onze specialisten alsnog worden bewerkt.

Heeft u nog vragen over het voegwerk van uw nieuwe woning? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. 

Voeg kleuren: