Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Het reinigen, voegen of impregneren van uw gevels

Voegwerkrenovatie.nl is gespecialiseerd in gevelreiniging, gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie van particulieren woningen en bedrijfspanden. Bij gevelrenovatie worden aangetaste en/of vervuilde gevels en schoorstenen in de originele staat teruggebracht. Gevelreiniging, vervangen of repareren van voeg- en metselwerk zijn bij gevelrenovatie de belangrijkste werkzaamheden.

Veelal wordt er bij gevelrenovatie het reinigen van een gevel bedoeld. Bij gevelreiniging maakt Voegwerkrenovatie.nl gebruik van 4 technieken: stroomcleanen, chemisch reinigen, stralen en SteamPlus.
De keuze van de reinigingstechniek die het best kan worden toegepast voor uw gevels is afhankelijk van het soort gevel en het type vervuiling.

Om na een gevelrenovatie zo lang mogelijk plezier te hebben van het resultaat raden wij u aan uw gevel achteraf te laten impregneren.

Complete gevelrenovatie

Indien het voegwerk is beschadigd moet er om verdere schade aan de gevels te voorkomen ook een voegrenovatie worden toegepast. Een dergelijke gevelrenovatie bestaat dan uit:

  • Verwijderen van het beschadigde voegwerk door het uitslijpen/uithakken van de voegen.
  • Reinigen van de gevel door de gevel te zandstralen.
  • De reparatie van het beschadigde metselwerk.
  • Vernieuwen van het voegwerk door het opnieuw voegen met een platvol-, knip- of snijvoeg.
  • Het impregneren van buitenmuur vuilafstoting
  • Schoonmaken en opruimen na de afgeronde gevelrenovatie.

Vakkundige renovatie van uw gevel

De renovatie of restauratie van een gevel is een specialisatie waarbij vakkennis en ervaring van groot belang zijn. Voegwerkrenovatie.nl kan bouwen op meer dan 62 jaar ervaring. Wij beheersen hierdoor alle aspecten van het vak zoals voegen, reinigen, zandstralen, uithakken, impregneren etc. van uw gevels en muren.
Voegwerkrenovatie.nl werkt uitsluitend met eerste klas materialen en maakt gebruik van de modernste apparatuur. Door onze werkwijze en ervaring stellen wij onze klanten waaronder; particuliere eigenaren van woningen, VVE's, aannemers en vastgoedbedrijven keer op keer tevreden met als nieuw uitziende gevels.

Meer informatie over gevelrenovatie?

Heeft u last van vervuilde gevels of slecht voegwerk?
Neemt gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze bij het renoveren van de gevels van uw woning of bedrijfspand.